logo Tango

De tango is een dans. Een dans met passie en beweging, van overgave en vuur. Een dans van afstand en nabijheid. Je lijf dat vloeiend beweegt, aanwezig in het moment, in jezelf en dicht bij de ander. Leiden en volgen zonder te anticiperen, in contact met je hartstocht, je adem. Muziek, zo beroerend in het hart. Het leven, de liefde, zo dichtbij.

Tango biedt programma's waarin bewustzijn, levenslust, passie, vreugde, hart en buik doorklinken. Wij willen mensen helpen om uit het leven, het leren en het werken te halen wat er in zit, door ze in beweging te brengen en ze wezenlijk in hun kern te raken.

Zo willen wij een plek zijn waar mensen graag komen om zich te ontwikkelen en te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Een plek waar creatief, vernieuwend en met liefde wordt gewerkt. Dit geven wij vorm binnen de onderdelen Passioneel Leven, Passioneel Leren en Passioneel Werken.

Passioneel Leven

 

Dit onderdeel is gericht op individuen die willen ontwikkelen en groeien op persoonlijk vlak. Iedereen die zich aangesproken voelt tot leven vanuit meer passie en meer levensvreugde is welkom om deel te nemen. 

lees verder

Passioneel Leren

 

Binnen dit onderdeel richten wij ons op vakgenoten. Mensen die met mensen werken op het gebied van training, coaching, therapie en management. Wanneer je het verlangen voelt om je eigen levenslust en je liefde nog meer in je werk te brengen, en om meer vanuit overgave je werk met mensen in te richten, weet je dan van harte welkom bij onze trainingen, workshops of lezingen.

lees verder

Passioneel Werken

 

In dit onderdeel richten wij ons op mensen en teams in organisaties. Zij die meer met hart en ziel willen werken, meer energie willen opdoen en hun volle potentie in hun werk willen geven. Organisaties die in de constructieve verbinding tussen medewerkers en organisatie willen investeren.

lees verder